2777
2789
عنوان

همراه جهت خودسازی..💚☘🌻

189 بازدید | 17 پست

سلام 

من تصمیم دارم یه سری کارها انجام بدم، یا ادامه بدم. اگه کسی تمایل داره باهم دیگه بهم کمک کنیم تا به رشد برسیم،من یه سری کار هارو اسم می برم ،انشاءالله که همراهی باشه بتونیم پیشرفت کنیم کنار هم🌼

ورزش

تحصیل

سیر و سلوک مذهبی مثل(نماز، نماز اول وقت،حضور قلب در نماز،نماز شب،اذکار،قرآن خوندن،دعا و چله برداشتن، کار کردن روی رذائل اخلاقی مثل غیبت و دروغ و گستاخی و بداخلاقی و .. ،کار کردن روی فضائل اخلاقی (به دست آوردن اینها) مثل صبر و خوش اخلاقی، کنترل چشم و نگاه و..،مطالعات مذهبی درباره مباحث اعتقادی و پذیرفتن با عقل و منطق، کتاب های مذهبی و دوره های مذهبی و شکرگذاری و محاسبه اعمال و ..)

خوندن کتاب های دیگه در زمینه های مفید مثل روانشناسی و سواد رابطه و سواد فرزند پروری و رمان و داستان های آموزنده و ..

کار کردن روی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت

و .. 

نکته: بر اساس پیشنهادات به این لیست اضافه میشه💚

کاربری سال1399:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هستم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
میشه آیدی ایتاتونو لطف کنید برام تو خصوصی بفرستید پیام بدم خدمتتون

ایتا ندارم ولی نصب میکنم آیدی میدم خصوصیتون

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...