2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدان

1293 بازدید | 51 پست

از صبح زود دوباره یاد این حرکتش افتادم از ۵صبح بیدارم. دوسال پیش گفت من میرم. روستای بابام با داداشش رفت پیش پدرش باغ بابای من تا روستای اونا ۵دقه است. شب گفت ما میریم ی سر روستای بالا یعنی روستای بابام ی دور بزنیم. ولی تاکید فراوان ک بابات اینا نفهمن‌. فرداش بابام اینا رفتن بودن سمت باغ دیده بودند شیشه های خونه رو زدن شکستن. خب این مشخصه کار اینا بوده ولی سکوت کردم خیلی دلم میخواد ب روس بیارم ولی چجوری!!!,چون میزنع زیرش بجوری رفتار می‌کنه ک تو مقصر شی

از کجا میدونی کار شوهرت بوده؟چرا باید همچین کاری بکنه؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلیلی داشته همچین کاری کنه؟

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم

بگویکی ازاهالی روستابه بابام ایناگفته اونشب دامادت وبرادرشودیدیم کع زدن شیشه خونتوریختن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از کجا میدونی کار شوهرت بوده؟چرا باید همچین کاری بکنه؟

هب من اون لحظه از طرز حرف زدنش متوجه شدم و ا تاکید داشت ک بابام اینا نگم رفته روستا چون باغ بابام ک نمی‌خواست بره‌ .نمی‌دونم واقعا