2777
2789

من هفته۳۴از دیشب سوزش ولکه دارم ولی زیاد نیست در حد زرد و قهوه ای کمرنگ و اونم چند قطره. خیلی میترسم.دکترمم تا فردا بعد از ظهر نیست.چبکار کنم؟براتون پیش اومده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۸ماهه رابطه ندارم چون میترسیم هردومون

تا این حد که ترس نداره  مگر اینکه سونو بگه احتمال زایمان زودرس باشه بچه خیلی پایین باشه  ونیازبه استراحت مطلق باشه     با این حال الان تامیتونی استراحت کن درازبکش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
میترسم معاینه داخلی اینا بشم. من فوبیا دارم از معاینه و هیچوقت نذاشتم

با ترس که نمیشه مسئله به این مهمی رو پشت گوش انداخت!

برو اجازه معاینه نده

زورت که نمیکنن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تا این حد که ترس نداره  مگر اینکه سونو بگه احتمال زایمان زودرس باشه بچه خیلی پایین باشه  و ...

تا فردا ک میرم دکتر استراحت میکنم. خداکنه چیزی پیش نیاد چون یکم درد هم دارم زیر شکمی

فعلا شیاف ضد سقط پروژسترون ۴۰۰ استفاده کن ، حرکتای بچه هم چک کن، دکتر هم برو و احتمال زیاد سونو مینو ...

تا فردا دکترم نیست. سرخود شیاف استفاده کنم مشکلی نداره؟

واسم سنو مینویسن؟

احتمالا بله.

و تست آمینوشور

خوبه کاراتو انجام میدی و فردا به دکترت نشون میدی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️