2777
2789

کارت ورود به جلسه دانشگاه ازاد   

کلا همچیش توضیح میدین؟🗿 

بعد یه سوال دیگ

من مبلغ کل بدهیمو ت سایت اموزشیار دیدم زده ۵میلیون و ...

این بدهی برا چیه🗿 چون من ۴ تومن دادم برا ثبتنام🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

*کارت ورود به جلسه امتحان 🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

بگین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه دانشگاهت باید صفر بشه بعدش میتونی کارتتو بگیری تا شهریت صفر نشه کارت بهت نمیدن حتی اگه هزارتومان از شهریت مونده باشه شهریه که پرداخت کنی کارت ورود به جلست خودش بارگذاری میشه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

تو اینترنت بزن کارت ورود به جلسه آزمون دانشگاه آزاد فلان مقطع تحصیلی سال فلان بعد برات سایت های مختلف میاد به احتمال زیاد تو یکی از همین سایت ها لینک کارت ورود به جلسه براتون گذاشته 

یکی دیگه هم برو تو همون سایتی که همون اول ثبت نام کردی یک چای سایت، زده کارت ورود به جلسه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شهریه دانشگاهت باید صفر بشه بعدش میتونی کارتتو بگیری تا شهریت صفر نشه کارت بهت نمیدن حتی اگه هزارتوم ...

کدوم مبلغو باید پرداخت کنم؟

مبلغ کل بدهی یا اونی ک فقط زده تراز ؟🗿

تو اینترنت بزن کارت ورود به جلسه آزمون دانشگاه آزاد فلان مقطع تحصیلی سال فلان بعد برات سایت های مختل ...

شما میدونید کدوم یکیو باید پرداخت کنم ؟

مبلغ کل بدهی یا اونی ک زده تراز؟🗿🚶🏾‍♀

کدوم مبلغو باید پرداخت کنم؟ مبلغ کل بدهی یا اونی ک فقط زده تراز ؟🗿

اینجا نباید بری یه جای دیگست وارد سایر میشی اونجا مقدارشو زده با رمز پویا تو خونه میتونی پرداخت کنی اما بعدا برو پرینت بگیر از اینکه شهریه پرداخت کردی چون ممکنه دانشگاه یهو بگه پرداخت نکردی شهریه رو و تو مجبور شدی دوباره پرداخت کنی اون موقع پرینت داری که نشون بدی ثابت کنی پرداخت کردی قبلا

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اینجا نباید بری یه جای دیگست وارد سایر میشی اونجا مقدارشو زده با رمز پویا تو خونه میتونی پرداخت کنی ...

مرسیی🥲🤝🏿