2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 32 پست
بااحترام بهت من تاپیک ترک میکنم اینجا بحث سلامت بچس شما از اجازه و قوانین میگی حقیقتا عصبی شدم موفق ...

بعضی از محدودیت‌ها از درک ما خارجه، ولی هست

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلوچم اینجا هیچ زنی بدون  شوهرش یا بدون اجازه  شوهر نمیتونه جایی بره اینم بدبختی منه دی ...

به شوهرت زنگ بزن بگو این اتفاق افتاده یا به پدرشوهری برادرشوهری زنگ بزنن بیان ببرن بیمارستان 

زمین رو چک کن ببین نریخته رو زمین دست بکش قشنگ 

پسر من یه سری قطره استامینوفن خورد بردیم بیمارستان یه شربتی دادن سورمه ای رنگ بود گفتن  از طریق مدفوع دفع میشه سه ساعت هم راه رفتیم و موندیم که گفتن تخت نظر باشه حتی خوابش هم نگرفت دکتره گفت خیلی ها عین شما میان بچه اکثرا میریزه زمین مامانا فکر میکنن خورده 

ولی به حرف من بیخیال نشیا حتما همین الان برو بیمارستان دیفن هیدرامین خیلی خطرناکه 

بااحترام بهت من تاپیک ترک میکنم اینجا بحث سلامت بچس شما از اجازه و قوانین میگی حقیقتا عصبی شدم موفق ...

باشه عزیزم اما من اومدم اینجا تا یه راهی پیدا بشه یا کسی تجربه همچین چیزیو اگه داشته بهم کمک کنه و گفتم نمیتونم برم دکتر چون اگه برم بلایی بدتر از شربت خوردن دخترم سرم میاد  

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
بخاطر همین فرهنگ های غلطه که ملت انقلاب کردن میگن زن زندگی آزادی بعد یسریا بیان بگن ن شماها میخواید ...

چی بگم انشاالله همه چی درست بشه

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
باشه عزیزم اما من اومدم اینجا تا یه راهی پیدا بشه یا کسی تجربه همچین چیزیو اگه داشته بهم کمک کنه و گ ...

فقط بدون ممکنه خطرناک باشه و اون زمان خودت پشیمون میشی حداقل از اورژانس مشورت بگیر

فقط بدون ممکنه خطرناک باشه و اون زمان خودت پشیمون میشی حداقل از اورژانس مشورت بگیر

چجوری با گوشی ؟