2777
2789
عنوان

دخترم

567 بازدید | 32 پست

سلام خانوما دخترم ۳ سالشه یه شربت دیفن هیدرامین کامل سر کشیده خورده   لطفا کمک کنید نمیدونم الان باید چیکار کنم شوهرمم اینجا نیست که ببرمش دکتر  حالش خوبه الان اما میترسم بعدا براش مشکلی پیش بیاد

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاریه که شده نهایتش یا بالا میاره یا زیادی می‌خوابه چون خواب اوره ولی اگه علائم شدیدتری نشون داد خب کاری ندارع که چرا خانوما انقد ضعیفن که فقط باید شوهراشون اینور اونور ببرنشون؟ ی دکتر رفتنه دیگه حتما باید شوهرت باشه؟ چارش ی اسنپ یا آژانس یا تاکسیه با ی کارت پول یا پول نقد والسلام😐

عزیزم معلومه هرچی بگیم میگی شوهرم نیس تنها نمیتونم برم بیرون. پس چاره ای نیس. بشین ببین چی میشه. ای ...

واااقعا، بابا پای جون بچه درمیونه، اینطور وقتا حتی آدم میره سرخیابون ماشین میگیره خودشو میرسونه

اسنپ بگیر، یا لااقل زنگ بزن اورژانس 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دیگه کاریه که شده نهایتش یا بالا میاره یا زیادی می‌خوابه چون خواب اوره ولی اگه علائم شدیدتری نشون دا ...

من بلوچم اینجا هیچ زنی بدون  شوهرش یا بدون اجازه  شوهر نمیتونه جایی بره اینم بدبختی منه دیگه

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗