2777
2789
عنوان

چرا بهم نگفت؟

217 بازدید | 29 پست

همسرم گوشیش دستم بود داشتم همینطوری می چرخیدم دیدم یه پیام برای خواهرش فرستاده یه متن واریزی پول بود و زیرش نوشته بود هدیه قبولی ارشد 

خیلی ناراحت شدم که بهم نگفته بود

آخه من خودم همش می‌گم هوای خواهرتون داشته با دانشجوعه و اینا 

منم فردا ی اون روزی که پیامو  دیدم به شوهرم گفتم نظرت چیه یه هدیه بخریم برای فلانی به عنوان هدیه ی قبولی 

اونم‌گفت فکر خوبیه حالا من دهنم اندازه غار باز مونده بود  این چطور بمن نمیگه هنوز

خلاصه شبش خونه مادر شوهرم بودیم یهو خواهر شوهرم جلو 

پدر و مادرش مطرح که زحمت کشید هدیه نقدی بهم دادند 

آخر شب که برگشتیم به شوهرم گفتم دستت درد نکنه چقدر ریخی براش ؟

باور می کنید راستشو نگفت؟

گفت ۳۰۰ ریختم خوب؟

در حالی که ۵۰۰ ریخته بود خودم دیدم

ولی چرا بمن اینطوری گفت

درسته زندکی مشترکه 

ولی انقد هم تو زندگی هم دخالت نکنید 

شاید دوس نداره تو بدونی 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما زیاد دخالت میکنی بخاطر همون  وقتی نگفته برا چی هی میپرسی

من که نپرسیدم دیدم 

به روشم نیاوردم حتی 

کلا شخصیت فضول و دخالت کنی  ندادم ولی حس کردم اهمیت ندارم

می فهمم چی می گی ولی من خودم همش پیشنهاد حمایت می دم 

من فک میکنم همسرت از رفتارات حس خوبی نمیگیره 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

من فک میکنم همسرت از رفتارات حس خوبی نمیگیره 

شایدم...

ولی من همچین آدمی نیستم که غر بزنم و اینا کلا بدم میاد از دخالت کردن

نمی دونم باید چطور رفتار کنم که مثلا دوستانه بهم بگه همچیو

استارتر من حال تو رو خوب درک میکنم ... اوایل زندگی مشترکمون این اتفاق میفتاد که به خانوادش پول قرض میداد و یا پولی رد و بدل میشد که من رو در جریان نمیگذاشت ولی بعدش یه روز به ستوه اومدم ومشکلمون رو به طور واضح بهش گفتم و .. اونم دیگه قول داد تو مسائل مالی منو در جریان بزاره همیشه اول

فک کنم به عنوان همسرش این حق توئه که در جریان کامل این مسائل باشی