2777
2789
عنوان

چگونه بی تفاوت باشیم و بی‌محلی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا.من اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم. فکم همینجوری باز میشه 

دقیقا منم همینم

همیشه هم با جمله کی باتو بود مواجه میشم

یا به توچه

یا نشنیده گرفته شدن حرفام

منم اینجوریم انقدررررررر چرت و پرت میگم که 😂😂😂😂😂😂😂😂 تهشم پشیمون میشم از انقدر حرف زدنم 

از یه طرف برون‌گرایی زیادی

از طرف دیگه اور ثینکینگ:))))

هیهی 🙂😂 ولی نمیخونم که دارم گند میزنم میرم جلو

نههههههه میگن ریاضی اگر خودتو یکم بجنبونی‌ کنکورش‌ درصد قبولی هاش خیلی بالاستت

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
به کراشت اعتراف کردییییییی؟ برگام

نه دوست صمیمی‌ ام😅🤣من اگه از این عرصه ها‌ داشتم...🤣🤦🏼‍♀️

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
نههههههه میگن ریاضی اگر خودتو یکم بجنبونی‌ کنکورش‌ درصد قبولی هاش خیلی بالاستت

داداش یه جورایی غیر ممکنه تو کنکور قبول نشی

یکم خرخونی کنم میرم شریف

هرکی رفته شریف بورسیه شده امریکا و کانادا😔😭

داداش یه جورایی غیر ممکنه تو کنکور قبول نشی یکم خرخونی کنم میرم شریف هرکی رفته شریف بورسیه شده امر ...

خب یکمی خر خونی کن😛😁😁😁😁

خب این وسط کی نامزد کرده؟!

کراش سابقم

حاجی فیلم ترکی شد

نه اونی که نامزد کرد طرفا از قیافه و هیکلش خوشم میومد. سنشم بالا بود. الانم به شدت منتظر عروسیشم چون قراره استایل خفن بزنم

ولی اینی که دستشو گرفتم و اینارو واقعا دوست دارم . یه جورایی عاشق شدم

کراش سابقم حاجی فیلم ترکی شد نه اونی که نامزد کرد طرفا از قیافه و هیکلش خوشم میومد. سنشم بالا بود. ...

اهان خو ولش 

بچسب ب کراش جدید البته براش کلاس بزار خودتو دم دستی نشون نده تشنه خودت کنش همین 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107