2777
2789
عنوان

در مورد شوهر

240 بازدید | 21 پست

امروز به خیلی چیزا دلم گرفته هرشب شوهرم از کار میاد من  ب جز محبت هیچکاری نمیکنم میخوام ی حرفی بزنم میگه ایوااای عصاب ندارما چ قد غر میزنی

ب خدا اون جملشو هر شب بهم میگه دارم کم کم ازش سرد میشم بعد اون جمله هر روز میگه برو خونه بابات چ غلطی کردم زن گرفتم نمیدونم چشه از ناراحتی فقط سکوت میکنم تو خودم میشکنم حالم دیگ ازش بهم میخوره ب خودش امروز گفتم نکن اینجوری منو سرد میکنی از رابطمون گف مهم نیس 

ب خدا هیچکار بدی نکردم حتی روز مادرپول داشتم خودم دادم ب شوهرم ک برو برا مامانت سکه بخر ولی با پول خودش خریده بود مامانشو دعوت کردم خونم براش شام و کیک .. همه چی گذاشتم جلوش 

بعد شوهرم میبینه چ قد احترام میزارم واس خانوادش 

دوتا لباس انداخته لباسشویی بهم میگ برو اونارو بنداز بند رخت .. گفتم دستم بنده ظرف هارو میشستم خودت زحمتشو بکش

پیش مامانش بهم میگه تو چه کاره ایی تو این خونه من تورو کنیز گرفتم حامبال خونه ایی هرچی گفتم بگو چشم 

قلبم انقد درد گرف فقط گفتم دستت درد نکنه این ارزش دادنته 

حتی مادرشوهرمم ناراحت شد خیلی ب حرف های پسرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قدرنشناس واقعا 

اول ببین این رفتارهاش ریشه اش از کجاس مشکلت رو حل کن

بعد کم کم روش زندگی تو تغییر بده خیلی شوهرت پررو تشریف دارن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
یه ذره خودتو دست بالا بگیر نتونه هر جور دلش میخواد باهات حرف بزنه.محکم حرف تو بزن.

ب خدا خیلی زور گو هس هرچی میگم اگ خوشش نیاد منو میزنه ب خدا چند ماهه اینجوری شده میگ دیگ اعصاب حرف زدن ندارم عصابم خرد باشه میزنمت

تو سری خور نباش سگ محلش کن دهن به دهنش نذار ولی مخبتت رو ازش دریغ کن یه جوری رفتار کن انگار اصلا وجود نداره ولی خودتو منزوی نکن لباس خوب بپوش آهنگ بذار برقص برا خودت میوه پوست کن کتاب بخون

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم