الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
قدیم بچه اگه میفتاد یا چیزیش میشد تازه یه فس کتک هم از بزرگترش میخورد ناز کشیدنی تو کار نبود😄😄
اره تربیت اون موقع جواب میداد مال اون کتکهاربود
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
دقیقا.همون مامان بابا قدیمیا باید مجوز مرکز مشاوره بهشون بدن تا دوباره بچه ها آدم بشن.وگرنه این مشاو ...
اره چقدر هم پررو حاضرجواب شدن بچه ها
دقیقا.همون مامان بابا قدیمیا باید مجوز مرکز مشاوره بهشون بدن تا دوباره بچه ها آدم بشن.وگرنه این مشاو ...
شما دهه شصتی چه سالی
یه سریالی بود کی یادشه اسمش ایینه بود میداد نفس ها حبس میشد فک کنم عروس مادرشوهر بود مادر شوهر خانم مهین شهابی بود یه اهنگی اولش پخش میشد موها بدنموندسیخدمیشد عروس هم فک کنم شیرین بینادبود اوایل جوونیش