2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم اومد شیده موءذنی بود فکر کنم

احتمالا

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
قدیم بچه اگه میفتاد یا چیزیش میشد تازه یه فس کتک هم از بزرگترش میخورد ناز کشیدنی تو کار نبود😄😄

اره     تربیت اون موقع جواب میداد      مال اون کتکهاربود  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اره     تربیت اون موقع جواب میداد      مال اون کتکهاربود    

دقیقا.همون مامان بابا قدیمیا باید مجوز مرکز مشاوره بهشون بدن تا دوباره بچه ها آدم بشن.وگرنه این مشاورهای امروزی  مُشتی بچه ی درس نخونِ زبون دراز وبی عرضه ی پرتوقع تحویل جامعه میدن.  

دقیقا.همون مامان بابا قدیمیا باید مجوز مرکز مشاوره بهشون بدن تا دوباره بچه ها آدم بشن.وگرنه این مشاو ...

اره چقدر هم پررو حاضرجواب شدن  بچه ها 

دقیقا.همون مامان بابا قدیمیا باید مجوز مرکز مشاوره بهشون بدن تا دوباره بچه ها آدم بشن.وگرنه این مشاو ...

شما   دهه شصتی چه سالی

ای یادش بخیر       پاییزصحرا

یه سریالی بود کی یادشه    اسمش ایینه بود میداد نفس ها حبس میشد        فک کنم عروس مادرشوهر بود      مادر شوهر خانم مهین شهابی بود        یه اهنگی اولش پخش میشد   موها بدنموندسیخدمیشد  عروس هم فک کنم شیرین بینادبود اوایل جوونیش

نه قدیمی تر بود اسمش خانه ی ما بود فکر کنم.رویا افشار مامانشون بود یه طوطی هم داشتن حرف میزد

سریال خانه ی ما رضا بابک و گوهر خیر اندیش بازی کرده بودند اون سریال که شما میگی در خانه بود اسمش

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.

تراش آینه دار

آدامس سکه ای

چرخ و فلک های تو کوچه‌ای

توپ پلاستیکی دو لایه

دفتر خاطرات و دفتر عقاید

گل خشک لای کتاب

سه نفری تو یه نیمکت 😐

ثلث اول ثلث دوم ثلث سوم

هر کدوم هم یه نیم ثلث داشت