2777
2789
عنوان

وکیل داریم کمکم کنه

230 بازدید | 31 پست

سال ۹۷ شوهرم تصادف کرد و دیه بریدن و باید شوهرم ۹۷ میلیون دیه باید میداد بعد بیمه از سمت خودش دیه رو داده حالا شاکی ما شده بيمه شوهرمم واقعا نداره اگه بره زندان چی میشه؟ شوهرم میگه میان تلویزیون و وسایلا رو میبرن درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چیزیم نداریم ولی تلویزیون و ببرن بچم باید چکار کنه

نمیبرن....اگه زمین دارین یا ماشینی ک منبع درآمدتون نیست یا طلا یا حساب سپرده ای دارین اونارو میبرن...وسایلی ک جزو هزینه های اولیه و منبع درآمدتون هست توقیف نمیشه....همسرتون اعسار میدن ی ضامنم معرفی میکنن تقسیط میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب نمی تونن مگه حکم دادگاه بگیرن

گفتن چون طرح تخفیفه از ۹۷ میلیون باید ۴۵ میلیون بده به شرطی که نصفش رو تا آخر این هفته پرداخت کنه حالا ما که چیزی نداریم بفروشیم شوهرم میگه برم نزول کنم خب ۴۵ میلیون نزول کنه خودمون چیکار کنیم باید ۲نفری بریم سرکار تازه بچمونم باید بره سرکار تا بتونیم پول نزول بدیم