2789
عنوان

ازدواج فامیلی

304 بازدید | 18 پست

برای بار نمیدونم چندم خالم برای پسرش بحث ازدواجمون رو مطرح کرد ... هر جور حساب میکنم تو کتم نمیره که پسر خالم شوهرم باشه ... بطور کلی نمیتونم با این قضیه که اکثرا مردا تو ازدواج شاید  بیشتر  دنبال رفع نیازشون هستن کنار بیام ، حالا اینکه پسرخاله یه موقع بخواد به چنین دیدی به من نگاه کنه حالمو بهم میزنه ... از طرفی خانوادم دوستش دارن ، چون پسر پاک و بچه مثبته و خانوادشون با ما از نظر عقیدتی شبیه میگن تو این دوره و زمونه همچین پسری کم پیدا میشه ولی دلم هیج جوره نمیتونه قبول کنه که پسر خالم شوهرم باشه ...استخاره هم گرفتن جوابش خیلی خوب دراومده ، عملا حس میکنم دارم زیر فشار تصمیم گرفتن له میشم . دردم یکی دو تا نیست هم از ازدواج فامیلی و تاثیرش رو بچه ها.... میترسم. هم یه خاله دیگمم برا پسرش خواستگاری کرده بود جواب رد دادم ، اگه به این یکی جواب مثبت بدم میترسم رابطمون خراب شه . 

کسی اینجا هست قبل ازدواج از طرف بدش اومده باشه بعد ازدواج علاقه پیدا کرده باشه ? 

کاش یکی اینجا یه چیزی بگه دلم آروم شه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت باید فشار ازت برداشته بشه بشینی فکر کنی راحت . اگر اوکی دادی ک حتما آزمایش ژنتیک بدید . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

چه حس خوبیه ادم خواستگار فامیل داشته باشه ها

فامیلای. ماکه همشون ماستن

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

فقط میدونم که با فامیل خودت ازدواج کنی بهتره تا یه فامیل جدید دیگه ای رو تحمل کنی 😂😂

خوبی و بدی زیاد داره ازدواج فامیلی 

خوبیاش یکی اینکه شناختت کامله از خودت و خانوادش و عیب ایراداتشون میدونی یهویی سوپرایز نمیشی مث غریبه

بدیاشم زیادی وارد زندگیت میشن و اینکه هرچی بگی آخرش ب خودت برمیگرده 😂