2789
عنوان

سفر مشهد♡

265 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

دیروز یه اتفاقی افتاد که عمیقا دلم شکست و یه جورایی نا امید شدم. وقتی داشتم گریه میکردم خیلی ناگهانی تو دلم گفتم باید برم مشهد. و دیشب بلیط جور کردیم و صبح راه افتادیم.. الانم کم مونده برسیم 🙂

مشهد اولی هستم و بار اولیه که دارم میرم...

نشونس. مگه نه؟

سلام التماس دعا

ضمن عذرخواهی از استارتر محترم

اگر براتون مقدور بود، تاپیک منو گزارش بزنید حذف بشه. ممنون

https://ninisite.co/discussion/topic/12766786/درآمدی-بر-فراموشی?postId=323563570

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

خوشبحالت چقد راحت سفر قسمتت شده التماس دعا❣️

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله  زیارت قبول باشه بار اول زیارت حتما حاجت روایی داره

التماس دعای فرج

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خوش به سعادتت التماس دعا ان شاء الله حاجتتون بگیری 

توروخدا برای بارش بارون دعا کن معلوم نیست چی می خواد به سرمون بیاد 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

رو چشم شنیدی میگن مشهو اولیا حاجت روا میشن؟

اره عزیزم من که یقیین دارم یادمه بچه  بودم یه لیست بلند خواسته هامو نوشتم وانداختم تو ضریح همه ی خواسته هام براورده شد.... نزدیک 40 بار رفتم مشهد به طور معجزه اسایی هر بار معجزه دیدم برو بشین گوشه ی سمت چپ صحن انقلاب روبروی گنبد طلا با اقا خلوت کن ویقیین داشته باش میرسی به خواسته هات...دورکعت نماز سر قبر نخودکی هم بخون...