2777
2789

عقدم ولی خب حساب میشه دیگ🥴😂

خب مثلا من هرررر ثانیه شوهرم پیشم نیس ولی خب زیاد پیشمه یکم سخته هم حواست پیش شوهرت باشه هم درست هم تفریح و. کارای خونه و...

ولی خب میشه سخت هس ولی بازم اوکیه

میشه مدیریت کرد 😂😂

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم ۱۶ سالگی بچه دار شدم الانم ۲۲ دانشجو زشته تربیت بدنی دوسال اول مادرشوهرم نمیذاشت دست به سیاه و سفید بزنم گفت فقط درس بخون و بچه رو شیر بده

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
اراده کنی میتونی خیلی سخت نیس منو چندتا از دوستام متاهلیم اما دوستم با وجود اینکه بچه کوچیک داره شاگ ...

چطور به مهمونی و غذا پختن و کارای روزمره ی خونه رسیدگی میکنین چطور به شوهرتون میرسین 

کارشناسیم تموم شد 

ازدواج کردم

ارشد رو خوندم و دکترا رو الان دارم می‌خونم

خیلییییییی علاقه دارم به درس خوندن سختیش به چشمم نیومد

اگر هم سخت بود بالاخره می گذره

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

سلام کلاس دهم نامزد کردم یازدهم عقد دوازدهم عروسی

سال بعد از عروسی کنکور دادم و یکی از بهترین دانشگاه ها قبول شدم

چهار سال از شنبه تا چهارشنبه خوابگاه بودم

بعد چهار سال خونه دار بودم دوتا بچه ب دنیا آوردم و بعد ارشد خوندم و  بعد ارشد بچه سوم و بعدش آزمون استخدامی شرکت کردم و الان معلمم

چطور به مهمونی و غذا پختن و کارای روزمره ی خونه رسیدگی میکنین چطور به شوهرتون میرسین 

من ۱۴ ازدواج کردم دوسال ترک تحصیل کردم بعد شروع کردم دوباره مدرسه رفتن امسالم سال اخرم همسرم خب کمکم میکنه بعضی وقتا تا از مدرسه بیام خونه رو مرتب میکنه ظرفارو میشوره نهار ساده درست میکنی درحد املت و اینا بعضی وقتا البته درسمم میزارم شبا بعد از خواب شوهر میرم اتاق میخونم مهمونی و اینا هم یکم کم کردم دیگه نه اینکه کلا نرم دفوت کردنی هم میندازم اخر هفته

خودت گل .....  پیرهنت گل.....