2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط زیر دلم نزدیک یک هفته بود خفیف درد میکرد می‌گرفت ول میکرد 

وای من دیروز باید میشدم نشدم.امروز به طرز فجیعی بدن درد و سرگیجه گرفتم.رفتم دکار سرم و آمپول داد.آزمایش هم نوشت که مثبت شد.ولی هنوز حالم بده.کلی هم مهمون دارم الان

وای من دیروز باید میشدم نشدم.امروز به طرز فجیعی بدن درد و سرگیجه گرفتم.رفتم دکار سرم و آمپول داد.آزم ...

منم بعد دوروز تاخیر بدو رفتم آزمایشگاه 

منم مثل شما سال تا سال مهمون ندارم همون ماه که حامله شدم نمیدونستم سه شب مهمون داشتم 😅

وای من دیروز باید میشدم نشدم.امروز به طرز فجیعی بدن درد و سرگیجه گرفتم.رفتم دکار سرم و آمپول داد.آزم ...

مبارک باشه انشالله که هرچه زودتر صدای قلبشو بشنوی من که نگرانم توی این هفته سونو اولمه

منم بعد دوروز تاخیر بدو رفتم آزمایشگاه  منم مثل شما سال تا سال مهمون ندارم همون ماه که حامله ش ...

اره والا

چندماهه مهمون ندارم.همین امشب کلی کار کردم

از طرفی نمیخوام تا سه ماهگی به کسی بگم این خبر رو

مبارک باشه انشالله که هرچه زودتر صدای قلبشو بشنوی من که نگرانم توی این هفته سونو اولمه

فداتشم

نگران نباش.ان شاالله که سالمه سالمه

منم سر پسرم همین استرس ها رو داشتم

فداتشم نگران نباش.ان شاالله که سالمه سالمه منم سر پسرم همین استرس ها رو داشتم

خدا از دهنت بشنوه بچه اولمه روزای اول تو گوگل چرخ میزدم که دستم میشکست چرخ نمیزدم کلی خودمو نگران کردم از حاملگی پوچ و مولار و....