2777
2789

دست خودم نیست اون دوران به شدت از طرف خانوادم  ، مدرسه ، فامیل تحت فشار بودم ب جایی رسید میخواستم از بالکن اتاقم بپرم پایین 

همش دعوا ها یادم میاد 

من فقط ۱۶، ۱۷ سالم بود خودمو گم کرده بودم 

بقیه هم بدتر روانمو بهم میریختن 

اون دوران رفت منم حسابداري قبول شدم 

بخاطر اون دوران کذابی باز تصمیم گرفتم کنکور تجربي بدم ولی میترسم الان دیگ لیسانس دارم ولی تا چشمم ب کتابای تجربي میوفته خاطرات بدم مرور میشن 

کسی هس کمک کنه ذهنمو کنترل کنم؟ 

انگار کودک درونم تو گذشته آسیب دیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای و نخوای استرس هست . 

بنظرم واقعا بده اون دوران 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
آفرین به این اراده رشتتم خیلی بازار کار داره نمیخای آزمون استخدامی شرکت کنی

۴ سال رفتم دانشگاه بازم دلم موند پیش دندون 

حسرت دارم میخوام‌ ی بار دیگ‌ با ترسام‌ روبرو شم 

اگ نشد میرم سراغ حسابداری 

۴ سال رفتم دانشگاه بازم دلم موند پیش دندون  حسرت دارم میخوام‌ ی بار دیگ‌ با ترسام‌ روبرو شم&nb ...

موفق باشی عزیزم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶