2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته دیگه عزیزم،(این جمله یعنی چه)،☺️☺️☺️

خدایامردم ما به کجادارن میرن؟عزیزم برات نگرانم....😁مواظبت کن ازخودت...یه وقت نیان بدزدنت

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
خدایامردم ما به کجادارن میرن؟عزیزم برات نگرانم....😁مواظبت کن ازخودت...یه وقت نیان بدزدنت

کپی کردم نیومد جملش اینه ،می گویند ماه دومی را روی زمین کشف کردند ، به من دروغ گفتند ، خدا آنها را کفایت میکند.

کپی کردم نیومد جملش اینه ،می گویند ماه دومی را روی زمین کشف کردند ، به من دروغ گفتند ، خدا آنها را ک ...

What is this?🤣🤣🤣🤣والله منم که رشته دبیرستانم انسانی بوده نفهمیدم.کسی معنی کرد به ماهم بگه.شبیه چیستانه

عزیزم شما مواظب خودت باش ندزنت،پایان جمله هم نگاه کنی متوجه میشی به طنز گفتم،نابغه،😐

عزیزم شما مواظب خودت باش ندزنت،پایان جمله هم نگاه کنی متوجه میشی به طنز گفتم،نابغه،😐

کپی کردم نیومد جملش اینه ،می گویند ماه دومی را روی زمین کشف کردند ، به من دروغ گفتند ، خدا آنها را کفایت میکند

جمله بالارو استارتر واسم فرستادتوتاپیکهای قبلی بخونی متوجه میشی نابغه بعدازین...