2777
2789
عنوان

شوهر کردن 😭😭

458 بازدید | 43 پست

بخدا خیلی اذیتم دوستان که ازدواج میکنن بهم میگن تو که خوشگلی په چرا خاستگار نداری مسخرم میکنن 

نیمدونم چرا همش دوست دارم شوهر کنم چیکار کنم مننن😭😭😭

از لحاظ درسی معدلم 20 هست و هیچی کمم ندارم چیکار کنم من 😭😭

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته

18 سال 😢بخدا هیچی هم کم ندارم تو زندگی ولی نمدونم چرا یهو دلم میخواد ازدواج کنم زندگی داسته باشم 😢

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

زود هنوز چرا فقط به فکر ازدواج هستید کنکور بدین  و دانشگاه خوب برید توی دانشگاه مورد های بهتری آن شاالله سراغتون می یاد 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
برو درسهاتو بخون

میخونم امروزم امتحان دادم 20 میشم 😢

حالا چرا اینقد عجله داری!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بخدا دست خودم‌ نیست چیکار کنم 😢