2777
2789
عنوان

بیاین هدیه معنوی بگیرید

99 بازدید | 12 پست

سلام.ببخشید تیتر این مدلی زدم میشه خواهش کنم دعا کنید به آرامش قلبی برسم و خدا گناهامو ببخشه و ازدواج خوبی بزودی داشته باشم  در عوض منم براتون آیت الکرسی میخونم به هر نیتی که دارید🌹خدا خیرتون بده

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم خوشبخت بشی انشالله 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ان شاءالله به همشون میرسییی ❤ حالم خیلی بده توام دعام کن:)

ممنون عزیزم  انشاءالله حالت به حق ام البنین خوب بشه برا ارامشت آیت الکرسی خوندم   خیر ببینی

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
اسمتو اگر دوست داشتی بگو تو دعاهام یادت کنم

الهه ام  ممنونتم عزیزم   الهی خدا به هر چی میخوای برسونتت🌹برا ازدواج و ارامشم خیلی دعا کن من برات ایت الکرسی خوندم

چشم خوشبخت بشی انشالله  الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم الّ ...

انشاءالله  ممنونم  من برات ایت الکرسی خوندم الهی هر چی از خدا میخوای بهت ببخشه

انشاالله سبزبخت و عاقبت بخیر بشی

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

انشاالله سبزبخت و عاقبت بخیر بشی

ممنونم عزیزم   الهی هر حاجتی خدا بهت ببخشه  منم برات آیت الکرسی خوندم

ممنونم عزیزم   الهی هر حاجتی خدا بهت ببخشه  منم برات آیت الکرسی خوندم

ممنونم🌹♥️⚘🙏

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.