2777
2789
عنوان

سردرد😢 لطفا بیاید

38 بازدید | 1 پست

سلام خانومای گل

من حدودا دو ماه میشه که سمت راست سرم جاهای مختلفش درد میگیره البته اول چشم راستم بود بعد حالا هم چشم درد هم سردرد اونم سمت راست سرم که درد به صورت تیز و تیر کشیدن هست ینی جوری نیست که مثلا یه دردی باشه که امون نده بری قرص بخوری، هی قطع و وصل میشه در واقع😣 خیلی اذیت میکنه من واقعا نگرانم اما انقدر میترسم برم ام آر آی که حد نداره واقعا استرس میگیرم اسمش میاد کسی بوده اینجوری باشه؟! چیکار کنم میدونم باید برم‌ دکتر اما خیلی میترسم 🥺

چشمت ضعیفدنشده

بهترین کار دکتره

که اینجا نیست

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه