2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ازدواج واسه چیته ما کردیم حالا میگم چه گویی خوردم بااین انتخاب عنننم

پس اون موقع که داشتی ازدواج میکزدری به چی فکر میکردی ؟؟ ببخشید اینو میگم ولی اون زمان فکر نمیکردی بهترین مزد دنیاست احساس نیاز عاطفی و روانی و جنسی داشتی یا نه یا دوست نداششتی مستقل بشی. هدف خودت چی بود مسلما برای رضای خدا نبود حالا گیرم تو انتخاب ت اشتباه باشه یه دوتا ادمی که برای هم نیستید درکنار هم قرار گرفت اید ایا بقیه نباید ازدواج کنند 

حالا ازدواج واسه چیته ما کردیم حالا میگم چه گویی خوردم بااین انتخاب عنننم

واگر فهمیدی شوهرت رو به اشتبا انتخاب کردی چرا باهاش موندی اگر همین ادم رو تو بغل یه زن دیگه ببینی یا یه دروغ الکی یا پنهون کاری ویا نه مثبتشو فکر کنیم یه جایی نیاز برحسب نیاز خانواده‌اش کمکشون کنه و به تو نگه  (متظور وابستگی وزیر سلطه ۱۰۰خانواده بودن نیست) بخاطر عشق و اعتماد ی که نسبت بهش داشتی نارحت نمیشی

پس اون موقع که داشتی ازدواج میکزدری به چی فکر میکردی ؟؟ ببخشید اینو میگم ولی اون زمان فکر نمیکردی به ...

فکرکردم ادم خوبیه گول خوردم من نمیگم ازدواج نکن حقته حق هرکسیه ولی تو انتخابت دقت کن حتما 

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم
دارم جدا میشم خیلی داغونم کرد

متاسفم بخاطر شراایطی که داشتی، امید وارم حال روحی زود نر خوب بشه میدونی گاهی ادم های که میان اینج دیگران رو واقعا دل زده میکنن از همه چیز یاید این قدر باز بهشون تذکر داد که خودشونو جمع کنند منبابت پیام ها اگر زیادی رک بود عذر میخوام