2777
2789
عنوان

کیا سر از بی بی چک درمیارن؟

408 بازدید | 35 پست

11 روزه عقب افتاده.علائمی ندارم. 

امروز صبح بی بی چک گذاشتم. اول خط t ظاهر شد. بعد پخش شد. خط t حذف شد و خط C ظاهر شد. 

بنظرتون دکتر برم؟ یا صبرکنم بیشتر

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

اگه اینطوره و رنگ پخش کرده یعنی خرابه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببینم

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بیبی چک خرابه دوباره بگیر

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
اگه اینطوره و رنگ پخش کرده یعنی خرابه

پس خراب بود. میگین فردا صبح تکرار کنم؟ 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
پس خراب بود. میگین فردا صبح تکرار کنم؟ 

اره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بی بی خراب بوده یکی دیگه بزار دکتر براچی بری؟

آهان باشه. 

جدیدا اینقدر تو نی نی سایت حرف از کیست زدن. ترسیدم. گفتم دکتر برم سونو بنویسه

امروز تکرار کن فقط قبلش دوسه ساعت دسشویی نرفته باشی

باشه گلم. رفتم بیرون دوباره میگیرم

آهان باشه.  جدیدا اینقدر تو نی نی سایت حرف از کیست زدن. ترسیدم. گفتم دکتر برم سونو بنویسه

بنظر منم اول ی بی بی چک دیگه بزن البته این چیزی ک گفتی فکر کنم منفیه ولی حالا یکی دیگه امتحان کن

این ماه ک استرس و اضطراب نداشتی؟

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
آهان باشه.  جدیدا اینقدر تو نی نی سایت حرف از کیست زدن. ترسیدم. گفتم دکتر برم سونو بنویسه

🙄 بابا بیخیال یه بی بی چک دیگه بزن. مثبت بود که مبارکه منفی بود دوباره پسفردا بی بی بزن منفی شد گرمیجات بخور پریود میشی

از من میشنوی به بی بی چک اعتماد نکن من الان دوماهمه ۱۰ بار بی بی چک تست کردم منفی شد بعداز ۲ ماه هفته نهم مثبت شد تو این دوماه نمیدونستم باردارم کلی بلا سر بچه بیچاره آوردم خدا خودش رحم کنه بهم 

فقط آزمایش خون بده اگه میخوای مطمئن شی 

برای منو که تا دو ماهگی نشون نداد