2777
2789

بچه من ایودی دارم ولی چون پریود نشدم ازمایش بارداری دادم چون بچههه نمیخام بچه شیرخوره دارم

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

اره منفیه  

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت گذشته؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
دیگه نیاز ب تکرار نیست ک؟

اگه هنوز از موعوت نگذشته بزار یه هفته دیگه تکرار کن ولی اگه از موعدت گذشته برو تا دکتر برات امپول بنویسه بزن زو پری میشی 

اگه هنوز از موعوت نگذشته بزار یه هفته دیگه تکرار کن ولی اگه از موعدت گذشته برو تا دکتر برات امپول بن ...

نه اخه ایودی دارم دیگ ازمایشم دادم منفیه دیگ

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
نه اخه ایودی دارم دیگ ازمایشم دادم منفیه دیگ

ان شالله پریود میشی عزیزم خدا به وقتش بهت نی نی تپل و ناز بده 🙏🏻😘