2777
2789
عنوان

کسایی که زبانکده میرن

88 بازدید | 8 پست

من تازه شروع کردم ی زبانکده خوب میرم اما کتابی ک تدریس میکنن حس میکنم زیاد جالب نیس empower هست

بنظرتون عوض کنم زبانکدمو یا زیاد تاثیری نداره کتاب

Good girl

اگ میدونی  برات اسونه.نرو 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

فورکورنر رو من تدریس میکنم . با تاچ استون

ک راضی بودن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کتابی که گفتم رو(empower) اشنایی باهاش ندارید ببینم خوبه یانه

Aهستی  یا b ?

شاید چون اولشه اینجوره برات 

تعیین سطح شدی ؟

نسبت ب بقیه مطرح نیست  ولی محتواش  خوبه عزیزم

Aهستی  یا b ? شاید چون اولشه اینجوره برات  تعیین سطح شدی ؟ نسبت ب بقیه مطرح نیست   ...

A هستم

اره تعیین سطح شدم اوکیه یعنی بامطالبش مشکل ندارم

ولی باتاچ استون مقایسه کردم تاچ استون خیلی توی خود کتابش تمرین و اینا داره بعد چیز دیگه ای که هست خیلی مکالمه داره توش

ولی این کتاب زیاد تمرین نداره مکالمه هم که تقریبا نداره

البته شاید من چون مبتدی ام اشتباه میکنم

Good girl
A هستم اره تعیین سطح شدم اوکیه یعنی بامطالبش مشکل ندارم ولی باتاچ استون مقایسه کردم تاچ استون خیلی ...

یکم برو جلوتر   بهتر میشه عزیزم

نگران نباش 

همه کتابارو طی کن