2777
2789
عنوان

چالش لاغری من

281 بازدید | 24 پست

بچه‌ ها من ۷۷کیلو بودم البته به ۷۸هم رسیده بودم الان طی یک ماه با رژیم و ورزش اومدم روی۷۳/۲۰۰

میخام تا عید حداقل ۶۵بشم و بعد عید هر ماه یک کیلو کم کنم تا زیاد سخت نباشه برام روحیم الان خیلی خوبه واس کم کردن وزن ولی مثلا بعضی وقتها هر ۲۰ یا ۳۰ روز یکبار میزنه ب سرم چیزایی که نباید بخورم میخورم اما جبرانش میکنم میخام هر هفته یه تایپیک بزنم وزنمو بگم حرف بزنیم اگه دوست داشتین شما هم میتونید با من همراه باشید

من میخوام 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

چه دژیمی میگیری ؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیمتو به منم بگو  وزنم ۸۰ قدم ۱۵۷ خیلی دلم میخاد کم کنم  ایروبیک میرم  تنبلی تخم ...

ایروبیک خوبه برا لاغری ؟ 

عزیزم منم اتفاقا از اول دی شروع کردم رژیم تا لاغری عید ولی من هر هفته یکبار وزن خودمو چک میکنم و روزهای جمعه روز آزادم هست زیاده روی نمیکنم ولی سختم نمیگیرم ب خودم تا الان ۵کیلو کم کردم 

رژیمتو به منم بگو  وزنم ۸۰ قدم ۱۵۷ خیلی دلم میخاد کم کنم  ایروبیک میرم  تنبلی تخم ...

ازدواج کردی یا مجردی ؟

رژیمی که برای من‌نوشته خب مخصوص منه شاید واس شما باید یکم سخت تر باشه اما باشه میزارم اگه بهش عمل کنی نتیجه بده به توعم شاید

هیچی بهتر از تناسب اندام حال ما خانوما رو خوب نمیکنه  منم ۷ ساله به وزن ایده آل رسیدم و حفظش ک ...

منم دوست دارم به وزن مورد علاقم برسم و حفظش کنم شما قد وزنتون چنده عزیزم