2777
2789
عنوان

کادو روز زن گوشی گرفتم

160 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دوماهه عقدیم  روز زن نامزدم برام گوشی خرید 

حالا می‌خوام بدونم من روز مرد براش  پیراهن بگیرم خوبه یا نه  درآمدی هم ندارم باید پولامو جمع کنم 

.

اگه شاغل نیستین بله خوبه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت هوشمند شیائومی بخر.

۲ تومن پولشه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
پولم اونقدر نیست 🥺

می بند براش بخر حدودا ۱ تومنه.

البته اگه داری.

خداییش واسه ماها که شاغل نیستیم سخته پول جمع کردن و کادو دادن به شوهر.

شوهرم ۱ تومن بهم روز زن داد.البته دستش خالیه.

یه کاپشن هم تازگی براش خریدم.

پولامم قرض دادم بهش🫠

دوست داشتم براش ساعت هوشمند بخرم اما پول ندارم. 

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
می بند براش بخر حدودا ۱ تومنه. البته اگه داری. خداییش واسه ماها که شاغل نیستیم سخته پول جمع کردن و ...

منم خیلی دوس دارم براش چیزی بخرم به مناسبت برا تولدش تا اون موقع میخاسم پول جم کنم ساعت بخرم  ولی برا روز مرد در حد ی دورس پیرهن گرم پول دارم  دقیقا همینطوره

.