2777
2789

من حدودا 46 روز پیش یه گربه مریض اومد دستمو گاز بگیره ولی نتونست محکم گاز بگیره که زخم بشه یا سوراخ بشه فقط انگشتم از قبل یه زخم خیلییی ریز روش داشت و دستم رفت داخل دهنش

متاسفانه من سهل انگاری کردم و نرفتم واکسن بزنم و 10 روز بعد واسه تزریق واکسن زدم و 4 دوز هم زدم چون گربه هم مرد بعد از چند روز متاسفانه! 

اون موقع درموردش خوندم توی گوگل و واقعا ترسیدم یادمه توی اون دوران چند بار سردرد شدم درست یادم نیست ولی گمون میکنم روی انگشتم که زخم بود یخورده ورم داشت و خارش هم داشت

چیزی که درموردش خونده بودم این بود که بعد از گزش یه سری علائم مثل آنفلوآنزا پدیدار میشه مثل سردرد و بدن درد و تب و همچنین سوزش یا خارش زخم

آیا ممکنه اون سردرد و خارش برای هاری باشه؟ 

و اینکه اون علائم شدیده و تا کی ادامه داره؟ 

ممکنه من هاری بگیرم؟ 

بهت گفتم هازی عفونته تا الان ۲۰ کفن باید میپوسوندی

کل خانواده و محله هم میگرفتن ازت

چرا ول نمیکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت گفتم هازی عفونته تا الان ۲۰ کفن باید میپوسوندی کل خانواده و محله هم میگرفتن ازت چرا ول نمیکنی

وسواس فکری گرفتم روانی شدم 5 دقیقه حالم خوبه و میگم مشکلی ندارم 5 دقیقه بعد افسرده ام

خدا میدونه هفته پیش از اول هفته تا آخر هفته دکتر بودم

تپش قلب گرفتم دلم نبض میزد رفتم سونوگرافی گفتن مشکلی نداری 

رفتم دکتر مغز و اعصاب گفت بخاطر استرسه واسم قرص ترانکوپین نوشت تا 3 ماه مصرف کنم

واقعا روانی شدم دست خودم نیست ببخشید...!

وسواس فکری گرفتم روانی شدم 5 دقیقه حالم خوبه و میگم مشکلی ندارم 5 دقیقه بعد افسرده ام خدا میدونه هف ...

چقدر جون عزیزی

ول کن بابا بمیریم‌ راحت شیم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بمیریم چیه من کلا 18 سال عمر کردم): 

دگع میگم من برای شک ب بیماری هاری توبیمارستان تو قسمت ایزوله بستری شده بودم داشتم‌میمردم ولی هاری نگرفتم

تو هم نگرفتی هی اصرار داری ک چی بشه

ادای دخترا رو در نیار زشته