2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی ی هتل ک

104 بازدید | 10 پست

تو بلوار جنت اباد باشه بهم معرفی میکنید لطفا. همش ک نباید تایپیک جاری و خواهرشوهر و مادرشوهر باشه جواب بدین 😣😞😪

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌

من تو جنت اباد هتل ندیدم راستش

میتونی تو محدوده غرب تهران سرچ کنی ببینی چی میاد 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو جنت اباد هتل ندیدم راستش میتونی تو محدوده غرب تهران سرچ کنی ببینی چی میاد 

حالا تو محدوده غرب هم باشه خوبه، پونک و صادقیه و جنت اباد بهم نزدیکن؟ 

ببین محدوده آیت الله کاشانی یا ستاری شمال یا صادقیه رو جستجو کن اینا به جنت آباد نزدیکن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
من الان سرچ کردم اقامتگاه میاره ولی هتل نه من تو جنت اباد هتل ندیدم

تو محدوده غرب جایی ک نزدیک بلوار جنت اباد باشه یه هتل معرفی میکنید عزیزم. واقعا گیج شدم بس ک گشتم و نتیحه ای نداد

تو محدوده غرب جایی ک نزدیک بلوار جنت اباد باشه یه هتل معرفی میکنید عزیزم. واقعا گیج شدم بس ک گشتم و ...

هتل اصلا نیست غرب تهران نزدیک جنت اباد

ولی آپارتمان هست واحد اجاره کنی

نمیدونم اونا امنیت داره یا نه