2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم پسرمو چی بذارم🤔

699 بازدید | 7 پست

معنی هرسه تاشونم به معنی شاه و امپراطوریه

۲۹هفتمه هنوز اسمی انتخاب نکردیم🙃

تعداد رای : 22
نظرسنجی
شاهان
8
36%
اورهان
4
18%
ویهان
10
45%
هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

اگه دوست داشتی اسم دیگه پیشنهاد بدیم بگو ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگین عزیزم

کیان ،بهراد،پارسا،آرش،من اینا رو دوست دارم حس خوب و مردانه داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کیان ،بهراد،پارسا،آرش،من اینا رو دوست دارم حس خوب و مردانه داره

☹️اره عزیزم‌خوبن‌من خودم قبلا پاشا دوس داشتم همه خاستن‌منصرفم کنن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

بنظرم اونیکه به دلت میشینه بزار 

برا پسرم اسمای بردیا ارشا و رادمهر مدنظرم بود 

اخرش شد مهرسام

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰