2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم مهم ترين چيز اعتماد ب نفسه اون دختره ك جذابش ميكنه

ببین من مثلا شاید اینو بگم خندتون بگیره ولی جدی هست من یک موقع احساس میکنم جذابم و ناز ولی باز بعد چند وقت ورق برمیگرده چطور بفهمم از نظر بقیه چطور هستم؟

چند موردش رو میگی عزیزم البته اگه امکانش هست

تمیز و خوشبو بودن لازم نیست لباسی پوشید ک خیلی گرون باشع یا اینا فقط بهت بیا، ارایش کردن و رسیدگی به پوست مو، در کنار اینا باید اعتماد به نفس و رفتار درست باشه ک جذابیت معلوم شع

ببین من مثلا شاید اینو بگم خندتون بگیره ولی جدی هست من یک موقع احساس میکنم جذابم و ناز ولی باز بعد چ ...

واقعا نظر بقيه مهم نيست مهم اينه خودت به خودت چ حسي داري همون حس رو به همه منتقل ميكني مثلا الان به من هرچي ميگن خوبي خوش تيپي خوشگلي من اصلا باورم نميشه و حسم به خودم بده و دائم خودمو مقايسه ميكنم خب چ فايده بقيه چه نظري راجبم دارن وقتي خودم حالم بده از خودم؟مطمئنن اين حسو به بقيه هم منقل ميكنم