2777
2789
عنوان

رنگ مو معرفی کنید

79 بازدید | 9 پست

خانما من موهام مشکی روشنه ولی یکم تار سفید توشون هست و میخام همون مشکی طبیعی ملایم کنم، اگه برند خوب میشناسید که به مو اسیب نزنه و نرم کنه معرفی کنید لطفا

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حنا گذاشتم. گل بابونه رو پختم  بعد از صافی گذروندم و توش حنای اصل ریختم و گذاشتم روی سرم الب ...

من گذاشتم قبلا ولی اخه سفید هارو قرمز میکنه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگر قیمت برات مهم نیست اَتریکو آمونیاکش صفر درصده اصلا به مو آسیب نمیزنه

در حد یه تومن بالا پایین اوکیه، دیجیی کالااا هم داره؟

من گذاشتم قبلا ولی اخه سفید هارو قرمز میکنه

ولی خیلی قشنککیشه رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم گفت ماهگونی شده چقدر قشنگن. سعی کن گیاهی استفاده کن رنگ رو ترکیب حنا قهوه گل بابونه پوست بلوط پوست انار

ولی خیلی قشنککیشه رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم گفت ماهگونی شده چقدر قشنگن. سعی کن گیاهی استفاده کن ...

باشه ممنون، چکپکنم ببینم کدوم تیره تر میکنه