2777
2789
عنوان

میخوام حرف بزنم

122 بازدید | 17 پست

چرا نمیتونم حرف بزنم رو نمیدونم‌. شاید چون خواهر نداشتم. با مادرمم کم حرف میزنم صمیمی نیستم. کلا هم از نوجوانی حواسم بوده غیبت نکنم برا همین حرف زیادی نمیمونه با دوستام🤣 اصن میبینم اینجا کاربرا از همه چی میگن راحت و .... ولی من حرئت تاپیک زدن نداشتم در مورد مسایل روزم.  

کاربریم مال سال ۹۶ بود خیلی موجه و رسمی. یه چند نفر هم اینجا میشناسنم. برا همین کاربری جدید زدم. منم میخوام حرف بزنم. حالا هر چی شد. چرت و پرت اصلا. برا اینکه ترسم بریزه. 

شاید حرف زدن عادی بشه برام. شاید روحیم عوض بشه. ساید تو فضای واقعی هم یخم باز بشه. شاید مهربونتر بشم. 

خدایا عاقبتم رو بخیر کن. 

نمیدونم چی بشه..... به نظرتون عواقب داره؟ خوبه؟ یا بده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

منم مثل شما سالهاس نی نی سایت عضوم ولی سکوت کردم.

چند روزه ویروس جدیدو گرفتم با بچه هام همه مریضیم. اول صدام گرفت و گلودرد، الانم گوشم کیپ شده، داشتم دنبال راهکار تو نی نی سایت میگشتم خیلی اذیتم☹️😢

هر چه میخواهد دل تنگت بگو منم مثل شما سالهاس نی نی سایت عضوم ولی سکوت کردم. چند روزه ویروس جدید ...

خودرمانی نمیکنی؟ من ماهرم توش. ببین چند چیز در مورد سرماخوردگی میدونم. 

اگه بیشترین مشکلت گرفتگی بینی و احتقان هست . یا درد پیشونی و سینوس ها. یا درد گوش باید آموکسی کلاو بخوری. ۶۵۰. هر ۱۲ ساعت. همراهش باید قرص برم هگزین هم بخوری هر ۸ ساعت تا خوب بشی. 

اگه بیشترین مشکلت گلو درده آزیترومایسین میخوری . یا هر روز ۵۰۰ تا سه روز. یا روز اول ۵۰۰ بعد ۲۵۰ تا ۵ روز.  آب نبات سرد هم میمکی مدام. چیز شور هم میمکی تا زودتر خوب بشی. 

اگه ابریزش و بدن درد داری و سردردی کلد استاپ میخوری یا سرماخوردگی بزرگسالان و سیتریزین. 

تمام

خودرمانی نمیکنی؟ من ماهرم توش. ببین چند چیز در مورد سرماخوردگی میدونم.  اگه بیشترین مشکلت گرفت ...

ممنون از راهنماییت

والا وقتی مادر دوتا فسقلی باشی که دائم سرماخورده هستن خوددرمانی هم یاد میگیری، من دیگه متخصص شدم، گلودرد شدید داشتم که آزیترو ۵۰۰ از دیروز میخورم. ولی گوشم تا امروز مشکلی نداشت یهو کیپ شده درد میکنه. صبحم روغن بنفشه ریختم تو گوشم ولی افاقه نکرد. عنبر نسا دود دادم در گوشم فایده نکرد. الانم دارم حوله داغ میذارم. فقط کیپ بودنش نیست که ناراحتم کرده درد میکنه. همسرم خونه نیست که برم دکتر گوشمو ببینه تا عصر نمیاد

ممنون از راهنماییت والا وقتی مادر دوتا فسقلی باشی که دائم سرماخورده هستن خوددرمانی هم یاد میگیری، م ...

گوش درد سخته. ان شاءالله زود خوب بشی. من یه سری ول نمیکرد. آخرش ۵ تا تاوانکس خوردم. مجبوری .

چون حتی کیسه نمک هم میزاشتم خوب نمیشد

من الان سه ماهو نیمه گرفتار سرفه های شدید دخترمم. از اول مهر که مدرسه رفته سرفه میکنه دیگه آخرین دکتری که بردیم گفت سینوزیت مزمن شده. انقد مشغول مراقبت از اون شدم که خودمو از یاد بردم. باید همون اول میرفتم دکتر که کارم به اینجا نکشه