2777
2789

من هفته۲۱هستم وجفتم قدامی اما خیلی کم تکونهارو حس میکنم اگه ضربه هم باشه یا سمت راستمه یا چپ نهایت چی بشه زیرنافم حس کنم ولی اغلب صبحهای زود وآخرشب این طبیعیه؟؟؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

ینی خدا مارو بکشه که اینهمه کلمون تو گوگل نباشه همش استرس الان داشتم میخوندم که سندروم دونیا اینجورن 😕با وجودیکه سونو هامو اینا همه خوب بودن

عزیزم من جفتم خلفی هست تازه تو ۲۸ هستم حرکت هاش قشنگ حس میکنم قبلش خیلی کم در حد نبض بود 

ممنونم بهم ارامش دادی خدا نی نیتو حفظ کنه

ینی خدا مارو بکشه که اینهمه کلمون تو گوگل نباشه همش استرس الان داشتم میخوندم که سندروم دونیا اینجورن ...

والا گوگل بیچارمون کرده میزنی سردرد تا نگه ممکنه تومور مغزی باشه ول نمیکنه

سومه ولی اون دوتا رو خیلی زود حس کردم

منم سومه با جفت قدامی

الان ۲۶ هفتم

حرکاتش خیلی بیشتر شده.

البته من خیلی لاغرم

چربی شکم باعث میشه دیر حس کنی.

البته کلا حرکات بعد از هفته ۲۸ مهم هست

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
منم سومه با جفت قدامی الان ۲۶ هفتم حرکاتش خیلی بیشتر شده. البته من خیلی لاغرم چربی شکم باعث میشه ...

آها پس خیالم راحت شد من تپلم قبل بارداری شکم داشتم