2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی کسی داشته؟

227 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی اینجا بوده با دوتا بارداری خارج رحمی بارداری سالم داشته باشه ؟

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

مامانم یکی داشت  بعدش داداشمو اوورد بعد دوباره بعد داداشمم داشت...

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم بعد از اولین بارداری خارج رحمی من بارداری سالم داشتم ولی دکترا میگن بعد دوتا ای پی شانس بارداری سالم پایینه

مامانم یکی داشت  بعدش داداشمو اوورد بعد دوباره بعد داداشمم داشت...

یعنی بعد داداشتون باز خارج رحمی بود ببخشید متوجه نشدم 

یعنی بعد داداشتون باز خارج رحمی بود ببخشید متوجه نشدم 

۴ سال قبل اینکه داداشم دنیا بیاد بارداری خارج رحمی داشت که عمل شد. و بعد ۴ سال اقدام بالاخره داداشم گرفت و بدنیا اومد 

بعد ۲.۳ سال از داداشم یه خارج از رحمی دیگ باردار شد ک اینبار بدن خودش دفعش کزد

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
۴ سال قبل اینکه داداشم دنیا بیاد بارداری خارج رحمی داشت که عمل شد. و بعد ۴ سال اقدام بالاخره داداشم ...

آهان بعد خارج رحمی دوم دیگه بچه نیاوردن ؟

نه عزیزم همیشه آسیب نمیبینه  فقط بحث چسبندگی لوله هاس که واسه همه نیست  الان شما دو تا ب ...

خدا کنه همینجوری باشه

آهان بعد خارج رحمی دوم دیگه بچه نیاوردن ؟

نه دیگه چون بچه نمیخاست خارج از رحمی دوم ناخاسته بود