2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی کسی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاملگی خارج رحم داشتم که لوله ی راستم رو درآوردن بعدش بدون دارو و دکتر دو تا بچه آوردم اولی گل پس ...

زنده باشند الهی منم یه خارج رحمی داشتم بعدش پسرم به دنیا اومد بعد باز خارج رحمی شد الان می‌خواستم اقدام کنم بیشتر پزشکا میگن فایده نداره باید آی وی آف کنی

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
خب خداروشکر پس نگران چی هستی   اینطور گفتی گفتم شاید چسبندگی داری که خارج رحم میگیره

نه قشنگم چسبندگی ندارم ولی پزشکا میگن گاهی یه عفونت کهنه یا باریکی لوله ها هم مزید علت میشه

زنده باشند الهی منم یه خارج رحمی داشتم بعدش پسرم به دنیا اومد بعد باز خارج رحمی شد الان می‌خواستم اق ...

سلامت باشی عزیزم همچنین

چون تو یه لوله ی معیوب داره شاید احتمال خارج رحمی بیشتر باشه ولی من لوله ام ترکید با یک لوله سالم حامله میشدم

نمی خوام نگرانت کنم ولی کاملا تحت نظر دکتر حامله شو عروس عمه ام یه دختر داشت بعدش تند تند خارج رحم میشد شاید ۵ بار یا بیشتر آخر سر یک سال رفت دکتر و تحت نظر بود الان یه پسر هم اورده

سلامت باشی عزیزم همچنین چون تو یه لوله ی معیوب داره شاید احتمال خارج رحمی بیشتر باشه ولی من لوله ام ...

۵بار؟ یعنی ممکنه وای خدا رحم کرده بهش آخه میگن خیلی خطرناکه بله منم تحت نظر پزشکم فقط میخواستم ببینم کسی مثل من بوده که بدون درمان باردار شه

ممنون عزیزم 

۵بار؟ یعنی ممکنه وای خدا رحم کرده بهش آخه میگن خیلی خطرناکه بله منم تحت نظر پزشکم فقط میخواستم ببینم ...

اره شایدم بیشتر دیگه رفت دکتر و تحت نظر بود دکتره گفته بود اگه ایندفعه هم خارج رحم شد باید لوله ات رو دربیاری که شکر خدا یه گل پسر آورد