خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم شما همونی هستی که من دنبالشم😁 میشه درخواست بدم قبول کنی؟ اینجا حرف بزنم یه عده میریزن میان ...
حالا بگو دست ب دست میدیم کمک میکنیم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
سومی رو باردارم🥲 نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت از فکر و خیال خوابم نمیبره دخترم هنوز ۱/۵ سالشه
عزیزم ❤️😂منم سومی رو وقتی آوردم اونم بدون برنامه ریزی ک دخترم دوماه مونده بود ب یک و نیم سالش ،اولش شوک شدم و ناراحت و..دعا دعا ک بیوفته ولی بعد چند روز دیگه قبول کردم چون اصلا دوتامون آدم سقط نیستیم وای الان دوسالشه شده جونم و چراغ خونه،با دومی هم شدیداً خوبن و دارن بزرگ میشن چشم رو هم گذاشتم دو سال گذشت من از این ک الان هست خوشحالم