2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتون به خاطر نامزدش میزه اگر به خاطر خودش و با درک خودش بهش رسیده بود هیچوقت ولش نمیکرد

حدیثی داریم 

می گه اگر کسی بخاطر یک فرد دین رو بپذیره همون فرد اون رو از دین‌ بیرون میاره 

دلشون نمیخواد  من که خودم ازدواج نمیکنم کلا  اما خب برای خواهرم معمولا همینو  میپرس ...

واقعا چه دوره‌ای شده.ارزش های واقعی رو  بی‌ارزش نشون میدن. و کارها وعرف های نادرست رو ارزش میدونن. 

روزی خواهد رسید  که مردم به گناهان خود افتخار می‌کنند

خدا به دادمون برسه وهدایتمون کنه چون دیگه بلاهای آخرزمان گریبانگیرمون شده وبه جز التماس به درگاه خدا وکمک خواستن ازامامان چاره ای نداریم. 

روزی خواهد رسید  که مردم به گناهان خود افتخار می‌کنند

تو طایفه اطراف ما که چادری نیست 

ولی خب دخترای چادری محجبه می بینم یاد فیلم حضرت مریم میوفتم 

قصد بدی ندارم خداییش ولی من احساس می کنم کسی که تو آخرالزمان محجبه و عفیفه یه حوری هست که تو جسم انسانه 

گرچه حدیثی دیدم که خانمای مومنه از حوری بالاترن چن که نورشون‌ رو از نماز می گیرن

منم تازه چادری شدم با اینکه خانوادم مذهبین از اولش مامانم همش اصرار می‌کرد نماز بخونم چادر سر کنم روزه بگیرم خب منم تو سن نوجوانی بودم دوست نداشتم کسی هی بهم امر و نهی کنه ک چکار کنم هی با اونا لجبازی میکردم، چادرم یه چند بار تهدیدم کردن ک چادری نباشی نمیفرستیمت دانشگاه شهری دیگه ولی منم لجباز بودم میگفتم نفرستید ولی چادرم سر نمیکنم، دیگه تا رسید به پارسال، اصلا نفهمیدم چی شد هنوزم نمیدونم چی شد ک من یهو از این رو به اون رو شدم اصن یادم نمیاد از کی دقیقا یا برا چ اتفاقی، فک میکنم خدا نگاه ویژه بهم داشته 

دمش گرم واقعا ثانیه به ثانیه عمرمو شکرش بگم بازم کمه❤️ خداروشکر ک زود فهمیدم اشتباهامو با اینکه قبلش دور از دین نبودم  ولی همینم عذاب وجدان بهم میده 

خدا کمکم کنه تا آخرش همین جور باشم