2777
2789
اون دیگه لیاقت میخواد دوست ندارم کسی باشم که زمستون در میاره چون پالتو زیرش چاق نشونش میده تابستون م ...

یه چیزی بگم دوستانه 

از طرفند های شیطان اینه که می گه تو که صد نیستی پس ولش کن 

اگر چادری کامل نیستی پس هیچوقت نپوش 

اینا وسوسه شیطونه 

هیچ جا ننوشته که باید همیشه بپوشه 

بلکه عقل و دین می گه اگر کار درستی رو چند بار انجام بدی بهتر از اینه که کلا انجام ندی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تحقیق کردم و  به نظرم این کار حرمت چادر رو پایین میاره ولی خوب هر کس عقیده ای داره و مم ...

هر کسی یه عقیده داره چیه 

مهم عقیده درسته 

مثلا داعشی هم یه عقیده داره ، اسراییلی هم یه عقیده ... نمی شه که 

به هر حال بیشتر تحقیق کنید ، خواستین خودمم راهنمایی می کنم

بله من ، علتشم اینکه یه روز یکی از دوستانم گریه کنان بهم اطلاع داد که همسرش نسبت به من ..... منم از اون موقع شروع کردم به تحقیق و بررسی و در نهایت به حجاب رسیدم به خاطر هم جنس های خودم ازون به بعد درب های زیادی از دین به روم باز شد البته زیاد هم امتحان شدم که رها کنم مثلاً دو خانم محجبه به من بدی بزرگی کردن ولی اسلام و مسلمانان رو از هم جدا کردم فهمیدم شمر چقدر مسلمان بوده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
واقعا دیگه آقایی پیدا میشه با دختر چادری بخواد ازدواج کنه  ما اگه صد تا خواستگار تماس گرفته نو ...

تا دلشون هم بخواد عروسشون چادری باشه. من که خودم هرموقع ازخونه بیرون میرم به چادرم افتخار میکنم.

هر کسی یه عقیده داره چیه  مهم عقیده درسته  مثلا داعشی هم یه عقیده داره ، اسراییلی ...

مرجع تقلید من گفتن بپوشی خوبه چون اول راهی اشکال نداره سختت بود در بیاری اما اگر بعدش تصمیم گرفتی واقعا بپوشی نپوشیدن کوتاهیه و فکر نکنم عالم تر از ایشون که مرجعیت دارن باشه 

اونم برای منی که بعد ۲۶ سال تازه دو ساله فهمیدم مرجع تقلید چیه و نماز چیه روزه چجوریه

به هر حال از پیشنهاد کمکتون سپاسگزارم

تا دلشون هم بخواد عروسشون چادری باشه. من که خودم هرموقع ازخونه بیرون میرم به چادرم افتخار میکنم.

دلشون نمیخواد 

من که خودم ازدواج نمیکنم کلا 

اما خب برای خواهرم معمولا همینو  میپرسن 

واقعا دیگه آقایی پیدا میشه با دختر چادری بخواد ازدواج کنه  ما اگه صد تا خواستگار تماس گرفته نو ...

خاک تو سر اون مردا کنن 

من خودم خانوادم مذهبی و معتقد نبودن

تو گرون ترین نقطه تهران هم زندگی می کردیم 

و بعدا هیچکی باورش نمی شد که از اون فضا که توضیحش طولانیه 

مذهبی شدم 

البته خب هیچ ادم‌ مذهبی دورم نبود 

خودم شروع کرده بودم درباره دین های مختلف و مکاتب مختلف تحقیق می کردم تا به این نتیجه رسیدم اسلام حقه ... 

خلاصه که ماجراها داشتم 

بخاطر بعضی موضوعات از ایران نرفتم 

سالها بدون پدر و مادرم زندگی کردم و ...

اینا رو گفتم که بدونید تو فضا دگم و ... نبودم که تعصبی باشم 

و من هرگز یک تار موی یه دختری که چادریه واقعیه رو حاضر نیستم به صد تا ... بدم 

و به نظرم عوامل مختلف باعث شده که مرد ها بی عچغیرت بشن 

مردی که به زنش می گه‌ چادرت بزار کناره بی غیرته احتمالا