زری_جونننن مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 240 عنوان چی میتونه باشه؟ 151 بازدید | 5 پست مزدیک یه هفتس زیر نافم یعنی رحمم انگار یه توپ پره ابهچی میتونه باشه؟؟باید ببخشین انگار دسشویی دارم ولی میرمو در میام هیچ تغییری نمیکنه همون تو دلمروزه ۶پریودمهولی انگار جدیدن اینجوره حامله هاام پریود میشندارم میمیرم از استرس تروخدا هر چی میگم به دل نگیرین من زبونم تنده اما دلم پاکه بخدا🥲 1402/10/16 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2137 ن بابا کجا حامله ها پریود میشن.. نترس من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
زری_جونننن مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 240 ن بابا کجا حامله ها پریود میشن.. نترس بخدا یه دکتر میگفت یه مریض داشتم سر موقعه پریود میشده سر موقعه تموم میشده با دل درد اومده بچه سه ماهه داشته تروخدا هر چی میگم به دل نگیرین من زبونم تنده اما دلم پاکه بخدا🥲
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2137 بخدا یه دکتر میگفت یه مریض داشتم سر موقعه پریود میشده سر موقعه تموم میشده با دل درد اومده بچه سه ماه ... شاید استثنا بوده و گرن نباید تو حاملگی پریود شد 🥲 من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
ayenaz عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 21 شاید استثنا بوده و گرن نباید تو حاملگی پریود شد 🥲 درسته یکی از فامیلای مام هر ۴تا بارداریش تا ماه چهارم پری شد