2777
2789
شبها بی خواب و فکری میشم. دست خودم نیست. خیلی غصه م میشه. هی نفرین می کنم. من خر عاشق شوهرمم. نمیدون ...

شوهرت بیمار جنسیه به چشم بیمار ببینش 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس شوهرتم بذار زود بردار

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

مگه بچه نداری که میگه بچه بیار 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

ببین من دیدم دختره گفت حامله بشو و دیدم شوهرم سرچ کرده زن حامله و این چیزا، گفتم بزار من یکی دیگه بیارم که بهونه نیاره الکی. ولی از من بچه دیگه نمیخواد. از یه طرف میگم بهتر یکی دیگه بیارم که بدبخت بشه. از یه طرف دیگه میگم پس حتما اونو خیلی بیشتر دوست داشت که میخواست اون براش بچه بیاره. بعد کلی غصه م میشه. گیج میشم و بهم میریزم. 

چرا نمیشه عکسمو پاک کنم. یا خود خدا

نترس بچه ها عکسش گزارش بزنید پاک بشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر