2777
2789
عووووضیییییی...منو بگیرین تا خونشو نریختم 

🤼‍♀

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
من احمق اصلا نمیتونم قهر کنم. خیلی خرم خیلی

نه من در حد این که بگم نون بگیر یا چیزی بخره باهاش حرف میزنم شب خوابم که باشه بیدارش میکنم و یقه شو میگیرم میگم بی پدر فقط بگو چرا اونم یا داد میزنه یا خودشو میزنه یا این که تازه طلب داره بزار بخوابم میگم من و که روح وروانم بهم ریختی ناراحتی اعصاب گرفتم وقتی من بیوارم تو هم باید عذاب بکشی و نخوابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی دیر رسیدم

نه

عکسا هستن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
به خدا هنوز نتونستم خودم و پیدا کنم هنوز شوکم میرم حمام گریه میکنم تو خیابون گریه میکنم دلم برای خود ...

منم همین جوریم. هی گریه م میگیره. یه بار دو تا یاکریم دیدم اون یکی دهن یکی دیگه دونه داده بود انگار. یهو حسودیم شد گفتم خدایا یعنی من قدر یه یاکریم نیستم؟ 

🤼‍♀

نننه ولم کنید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به خدا هنوز نتونستم خودم و پیدا کنم هنوز شوکم میرم حمام گریه میکنم تو خیابون گریه میکنم دلم برای خود ...

گریه هاتو بکن ولی بخاطر دخترت زود سرپاشو بعدم حسابی شوهرت دق مرگش کن

یادش بخیر همسایه عمه ام خیانت کرده بود وای زنه نمی دونی چقدر به شوهرش خسارت زد

تو باک سوزوکی شکر ریخت ماشین داغون شد

دسته چکش کش رفت، قفل نرم افزارهای مالی شرکت کش رفت تا یک هفته شرکت خوابید و...🤣😂 وای میومد میگفت ماهم پیگیر خخخ

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
تو فکرشم

مث منی پ اخه جداشدنم خیلی سخته موندن سخته خونه پدریمم سخته فقط پول میخاد خونه جداداشته باشی آرامش بیاد روحیت وبدست بیاری من موندم چرامیگن زن طلاق بگیره خونه پجردی داشته باشه خراب میشه اخه یکی نی بگه اونا دگ خیلی کسخلن من اگ جدابشم بااین شرایط فقط کارمیکنم  خودم باخودم عشق وحال واقعا تجربه کردم ن دوست ن فامیل ن خانواده هیچکس تانفع نداشته باشی نیس من توزندگیم خیلی تنهام حتی بارها رفتم قرص برنج بخورم اما باز بخودم اومدم ک چرا