عزیزم چرا بیستر سوالهای کاربرا جواب نمیدی گلم چن بار هم تکرار کردن
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بنظرم عکسشو شمارشوبزا نفری یه فحش بدیم ماهم خالی بشیم 😡💔 منم خیانت دیدم خیلی اما به خاطر فرزندم هن ...
خیلی سخته با بچه. من که شوهرم سمت بالایی داره و گفت همه آشنای من هستن و طلاقت نمیدم تا جونت در بیاد. میگه دوستت دارم طلاقت نمیدم. ببخشید ولی ریدم تگ اون دوست داشتنش
منم مثل شما ...معده ام عصبی شد بی اشتهایی شدید پیدا کردم توی ۴ روز ۶ کیلو کم کردم ...الانم روان کاوی ...
قربونت برم سه ماه فهمیدم به قول شما زخمم تازه اس از این که من احمق انقدر به شوهرم اعتماد داشتم و ساده بودم دلم میسوزه بهش گفتم دلت برای من نسوخت برای عمری که تو خونت و به پات گذاشتم گفتم نکبت منچی کم گذاشتم و یا کم دارم والا رابطه مون هم بد نبود نمیدونمچرا این غلط و کرد نمیدونم
خیلی سوال زیاد شده. هی میرم تایپ کنم چون ناخنم بلنده طول می کشه
عزیزم خیلیا پرسیدن اون بوس و قلب چیه تو اون چت؟
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
قربونت برم سه ماه فهمیدم به قول شما زخمم تازه اس از این که من احمق انقدر به شوهرم اعتماد داشتم و ساد ...
شما منو بگو میگفت غذا و میوه و شیرینی بچین رو میز مهمون دارم ..تو هم برو خونه مامانت خودم میام دنبالت...ی روز ضبط صدا گذاشتم دیدم اشغال شو میاره خونه ..تا ماه ها خونمون فقط داد و بیداد بزن بزن منو شوهرم بود .خیلی بهم برخورده بود ک کلفت ی جن..ده شده بودم ..شوهرم منو خار و خفیف کرد