2777
2789

ی دقیقه بیاید یه سوال دارم خب چرا نیس کسی

در مورد آموزش می‌خوام بدونم

اونایی که اونجا کار کردید آیا قبلش آموزش دیدید

چ مدت ؟

میزان حقوق چقدره 

اشناهامون کارمیکنن نه بلدی خاصی نمیخاد اونجا ی دوره 1ماهه یا دوهفته یاد میگیری همچیو حقوقشم کارمندی

میشه یکم اطلاعات بیشتر بهم بدی 

آخه تاپیک میزارم هیشکی پیدا نیس 

مثلا میزان حقوقش چقدره 

کار سختیه یا آسون . 

مثلا شرایط ایناش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم اطلاعات بیشتر بهم بدی آخه تاپیک میزارم هیشکی پیدا نیس مثلا میزان حقوقش چقدره کار سختیه یا آ ...

اسونه اونقدا سخت نیست ک همش پشت سیستمی تو سایت قضایی و.. 

حقوقشم از 20تومن ب بالاس و بیمه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اشناهامون کارمیکنن نه بلدی خاصی نمیخاد اونجا ی دوره 1ماهه یا دوهفته یاد میگیری همچیو حقوقشم کارمندی

مثلا اگه کسی دانشجوی ترم آخر رشته حقوق باشه و هدفش آزمون وکالت سال 405 باشه و تو تایم باقی ماندش تا زمان آزمون نخواد بیکار بمونه کار تو دفتر خدمات الکترونیکی قضایی خوبه یعنی براش ؟ 

هم درآمدی داشته باشه و هم ی چیزی یاد بگیره 

مثلا اگه کسی دانشجوی ترم آخر رشته حقوق باشه و هدفش آزمون وکالت سال 405 باشه و تو تایم باقی ماندش تا ...

اره خوبه فقط باید با سردفتر و مدیر هماهنگ کنی 

اسونه اونقدا سخت نیست ک همش پشت سیستمی تو سایت قضایی و.. حقوقشم از 20تومن ب بالاس و بیمه

از لحاظ سختی همون کار با سیستم قضایی سامانه ثنا یا عدل ایران رو میگم دیگه . مثلا اونجوری نیس ک گیج کننده باشه آدم استرس داشته باشه تو یادگیریش ؟ 

از لحاظ سختی همون کار با سیستم قضایی سامانه ثنا یا عدل ایران رو میگم دیگه . مثلا اونجوری نیس ک گیج ک ...

تو حقوق میخونی با اونهمه الفاظ سخت بنظرت این سخته؟ 

تو حقوق میخونی با اونهمه الفاظ سخت بنظرت این سخته؟

اره اونارو خوندم هنوزم دارم میخونم 😂 کلمات ب گوشم اشناس 

برای این گفتم چون سابقه ندارم  واسه کار تو دفتر خدمات الکترونیکی قضایی. مثلا فک میکنم چون سابقه ندارم لابد کار با سامانه ها سخت باشه 

اره اونارو خوندم هنوزم دارم میخونم 😂 کلمات ب گوشم اشناس برای این گفتم چون سابقه ندارم واسه کار تو ...

اگ لپ تاپ و کامپیوترداری برات اسونتره اصلاااا کارسختی نیست دوهفته ازمایشی برو خودت متوجه میشی 

اگ لپ تاپ و کامپیوترداری برات اسونتره اصلاااا کارسختی نیست دوهفته ازمایشی برو خودت متوجه میشی

بعد متن شکواییه‌ یا دادخواست . اینام بهمون یاد میدن ؟ ک چ شکلی باید نوشته بشه

بعد متن شکواییه‌ یا دادخواست . اینام بهمون یاد میدن ؟ ک چ شکلی باید نوشته بشه

هر سوالی داری رو بپرس تو دوره آزمایشی ات 

اینک بچ صورت و چقدر میخای بری دیگ

ععع یعنی باید بهشون بگم ؟ اگه نگم چی 

بعدش فک میکنن مادام العمر می‌خوام همیشه اونجا کار کنم ؟ 

اتفاقاً نمی‌خواستم بگم چون آزمون وکالت دادن ی مورد شخصیه فک نمی‌کردم همینم باید اطلاع بدم که