2777
2789

بیاین ببینم چند نفر مثل خودم عادت داشتن لگد بزنن به بختشون

زیاد بگین لگد زدین من آروم شم😁😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام عمه های من این کارو کردن آخرشم با یه فرد بی پول و بدبخت از خودشون به اجبار ازدواج کردن 

خواستگار بعد ۲۸ سالگی دیگه خوباش پیدا نمیشه

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

بله شده و فک میکنم لگد به بختم زدم...

ولی بازم با خودم میگم شایدم  همین زندگی الانم بهترین حالتیه که خدا برام در نظر گرفته

چون هیچ وقت با اون ادم ها  ازدواج نکردیم که ببینیم مشکلات و ضعف های اونا چیه

تمام عمه های من این کارو کردن آخرشم با یه فرد بی پول و بدبخت از خودشون به اجبار ازدواج کردن  خ ...

خواستگارهای من بعد ۲۸ بودن

شاید باورت نشه ولی بیشترشون انقد آدمهای مهمی بودن اسمو

عکسشون تو نت هست

من احساس شاخ پنداری کردم نه می گفتم ضایع شن😐😐

به طنزه هست یه مدت همه پیجا مینوشتن که یه فروشگاه شوهر بوده چند طبقه فقطم یکبار میشده ازش دیدن کردکه هر طبقه خوب بوده بالاتر یه درجه بهتر,تا اینکه خیلیها به طمع طبقه بالاتر رسیدن به جایی که طبقه قبل آخرین طبقه بود لطفا از در خارج شوید

بنظرم وقتی خاستگار میاد باید این طنزه مد نظر قرار بدید ,اصلا اصلا کاری نداشته باشید شوهر فلانی  دختر خاله دختر دایی دختر عمو با حتی خواهر, چه موقعیتی داره چه تیپی و قیافه ای داره , فقط باید رو خودتون اخلاقیات و روحیاتتون خوب دقت کنید که چیا براتون در اولویته یکمم واقع بین باشید که توقعتون نسبت به موقعیتتون و شرایط خانوادگی بسنجین, و در مرحله آخر زیاد سختگیر نباشین و انعطاف داشته باشید , اینجوری از بین خاستگارهاتون راحتتر میتونید انتخاب کنید ,هر کدوم یه بخش قابل قبول از خصوصیات لیستتون رو داستن بله رو بگید

نگفتی وایستم یکی بهتر بیاد یا بهترین بود دیگه

نه دیگه عزیرم از همه نظر خوب بود با خودم گفتم از این مورد بهترهم مگه هست و اشنا هم بود و ازش خوشم اومده بود دیگه خداروشکر خیلی همو دوست داریم و باهم جوریم دوساله ازدواج کردیم الانم باردارم خداروشکر خیلی خوشحالیم کنار هم

خواستگارهای من بعد ۲۸ بودن شاید باورت نشه ولی بیشترشون انقد آدمهای مهمی بودن اسمو عکسشون تو نت هست ...

تو دیگه مرز شاخ بودن رو جا به جا کردی😐😂

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»