2777
2789
عنوان

خدایایعنی تومصاحبه دکتری قبول میشم؟ امروز بود...سخت بود..😓

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب چیا سوال میکردن ؟

راجب پایان نامه روچی کارکردین ..من غیرمربوط بودم اما خیلی سعی کردم طوری نشون بدم ک من حیطه کارمو طودط انتخاب کردم ک مربوط باشه....مثلا یکیش این بود ک پایان نامت تورو به آرزوت رسوند گفتم ازین ب بعد مشخص میشه چون من ۸۰ درصد کارمم کم کردم بخاطرش...یه ایسگاه داشتیم ک انگار ماتم گرفته بودن سعی کردم روحیمو حفظ کنم..ی ایسگاه عالی بودم..استاد مات مونده بود خوب جواب میدادم..قشنگ توچهرش اینو میتونستم ببینم آخرشم گفت عالی...کتابم ب چاپ نرسیر تودستم نشون دادم بهشون..ی جاهایی ازاسترس تپق میزدم اما منظورمو بهشون میرسوندم ک من میدونم....ازوقتی اومدم کرخم...باخودم میگم اگ نشه چی....سال بعد باز بابد بخونم؟؟؟؟😫

راجب پایان نامه روچی کارکردین ..من غیرمربوط بودم اما خیلی سعی کردم طوری نشون بدم ک من حیطه کارمو طود ...

مگ میشه جواب تلاش هاتو نگیری عزیزم 

خدا بزرگ و مهربونه و به تلاش های به وقتش جواب میده 

توکل کن 

راجب همه چی...کم و پراکنده بی ربط یا باربط..فقط اینو بگم ک سنجش این وسط هیچ کارس....همه چی ب سلیقه ش ...

مقاله هم داشتی؟

همون دانشگاه ارشد بود ؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

داشتم یدونه..۴ تا ابسترکت...ویه کتاب که ب چاپ نرسید دستی نشون دادم بلکه تاثیری داشتع باشه

چند ساله ارشد دفاع کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.