2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلی چونکه

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من کل زندگیم برای هم وقت گذاشتم علی الخصوص خونوادم  همیشه کمک حال مامان بابام بودم بیشتر از اون چیزی که در توانم بوده براشون انجام دادم همیشه به همه ی کارای خونه میرسم ولی تا یه مشکلی با مامان بابام یا خونوادم پیدا میکنم همه چیزو یادشون میره میگن تو وسواسی ،تو هیچکی باهات کنار نمیاد چند ماهه ازدواج کردم نامزد دارم ،اونم یه دستش ضعف عضلانی داره،تو یه چیزایی خیلی رو مخه مثلا بد غذا میخوره یا شلخته هست امشب که تو خونه با خونوادم بحثم شد هرچی زنگ زد جواب اونم ندادم حوصله ی  اونم ندارم با خودم میگم من که این همه کار واسه خونوادم انجام دادم قدرمو نمیدونم دیگه زندگیم با این چی میشه به طلاق فکر میکنم واقعا😔 

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.

خب پدر و مادرم برای بچه خیلی زحمت میکشن تهش بچه هزار تا حرف میزنه و قدرشونو نمیدونه 

چرا سریع به طلاق فک میکنی

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوستش نداری جداشو

با اینکه همه چیزم خوبه ،هم قیافم ،هم اخلاقم ،هم زبر وزرنگم هم تمیزم ولی با ۳۰سال سن همین یه خواستگارو داشتم اگه جدا شم برام بد میشه

خب پدر و مادرم برای بچه خیلی زحمت میکشن تهش بچه هزار تا حرف میزنه و قدرشونو نمیدونه  چرا سریع ...

کلا از بس به آدما خوبی کردم دوس ندارم تو زندگیه کسی باشم من ۳۰ سالمه فوقش تا ۶۰سالگی زنده‌ باشم تنهایی رو دوس دارم  

اول اینکه برای هیچکس، از خودت بیش از حد مایه نذار!!! چون اگه انتظارت براورده نشه، احساس عدم لیاقت میکنی!

دوم اینکه اگه همسرتو دوس نداری یا بعضی رفتاراش رو مخته، فک نکن ممکنه تغییری کنین و دوس داشتنی بشه برات. پس برو مشاوره ید با خودت روراست باش و یکبار به خودت بها بده ببین واقعا چی میخوای!!!! هیچکس مسئولیت زندگی شمارو به عهده نمیگیره! اگه پشیمون بشی همه میگن خودت کردی! هیچکس شرایطی که توش بودی و نگاه نمیکنه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اول اینکه برای هیچکس، از خودت بیش از حد مایه نذار!!! چون اگه انتظارت براورده نشه، احساس عدم لیاقت می ...

بله عزیزم حرفت کاملا درسته ،تو کل زندگی که داشتم اینو با تموم وجود درک کردم که نباید برای هیچکس بیش از حد مایه بزاریم.نمیدونم دست راستش ضعف عضلانی داره،موقع غذا خوردن دستش میلرزه غذا میریزه رو دستش دور،دهنش ،مرتب نیست چون مرتبی برای من خیلی مهمه ونظافت شخصیشم زیاد خوب نیس وگرنه هم خیلی بهم توجه میکنه هم اهل عبادت هست 

بله عزیزم حرفت کاملا درسته ،تو کل زندگی که داشتم اینو با تموم وجود درک کردم که نباید برای هیچکس بیش ...

حتما برومشاوره. بحث یه عمر زندگیه، نا با عذاب وجدان میشه زندگی کرد نه از ترس تنهایی نه فرار از شرایط موجود!

باید اگه زندگی میکنی با ارامش خیال باشه و اینکه خودت بتوای نه تحت شرایط مجبور باشی یا هرچی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
حتما برومشاوره. بحث یه عمر زندگیه، نا با عذاب وجدان میشه زندگی کرد نه از ترس تنهایی نه فرار از شرایط ...

شهرمون کوچیکه مشاوره نداره،واینکه کلا حتی از خونوادمم خستم از بس تو این سال زندگی همیشه ی خدا تلاش کردم ،کارای مختلف انجام دادم ،از بدنم بیش از حد کار کشیدم حوصله ی زندگیه دیگه رو ندارم واقعا دوس دارم همین خونه ی بابام بمونم و همینجوری که تا الان زندگی میکردم زندگی کنم وبدون شوهر وبچه بمیرم