2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد اسلیو کنه ! بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
اسلیو عمل خطرناکی نیست اون ساکشنه که خطرناکه، بزار انجام بده راحت شه

نگران نباشم ؟ خیلی می ترسم براش 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
دکتر خوب می شناسی ؟ میشه معرفی کنی ؟

نه نمیشناسم 

من حتا اگه چاق هم بودم سراغش نمیرفتم

اسلسو برای کسی خوبه ک مثلا نزدیک ۲۰۰کیلو..نه میتونه راه بره نه میتونه زندگی کنه 

.وگرنه من خودم از ۹۸کیلو به ۶۰کیلو رسیدم 

با ورزش 

همت میخاد 

متاسفانه مردم فکرمیکنن این عمل ریسک نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره ورزش کنه بدوعه کوهنوردی کنه کمتر بخوره بره بهترین دکتر تغذیه بهترین برنامه غذایی رو بنویسه براش ...

گوش نمیده

البته تا حالا چندین بار ۴۰ کیلو کم کرده دوباره همون مقدار رو اضافه کرده 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
نه نمیشناسم  من حتا اگه چاق هم بودم سراغش نمیرفتم اسلسو برای کسی خوبه ک مثلا نزدیک ۲۰۰کیلو ...

آفرین چه خوب که اراده کردی

خواهرم چندین بار ۴۰ کیلو کم کرده باز دوباره اضافه کرده

خیلی ناراحته

همش میگه خوش ب حالت تو لاغری

میگه درکش نمیکنم

در صورتی که من خیلی ناراحتم که میخواد عمل کنه می ترسم براش

آفرین چه خوب که اراده کردی خواهرم چندین بار ۴۰ کیلو کم کرده باز دوباره اضافه کرده خیلی ناراحته هم ...

بهش یگو یااسلیو هم رعایت نکنیی ممکنه ۴۰تا کم کنی و باز برگرده 

خصلت معده همینه

کش میاد 

گوش نمیده البته تا حالا چندین بار ۴۰ کیلو کم کرده دوباره همون مقدار رو اضافه کرده 

خب فایده نداره ایشون کلا خوش چاقن یعنی چاق بودن شده یکی از خصوصیاتش هرکار کنه نمیتونه جلوی خودشو بگیره پس باید کنار بیاد باهاش 

خودت ک لاغری بهش توضیح بده هیکل خوب و ادم لاغرم الکی ک نیس تلاش میخواد و کنترل تغذیه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بهش یگو یااسلیو هم رعایت نکنیی ممکنه ۴۰تا کم کنی و باز برگرده  خصلت معده همینه کش میاد  ...

دعا کن اگه عمل کرد مشکلی براش پیش نیاد 

خب فایده نداره ایشون کلا خوش چاقن یعنی چاق بودن شده یکی از خصوصیاتش هرکار کنه نمیتونه جلوی خودشو بگی ...

اصلا روی صحبت من در مورد لاغری حساسه

تا یه چیزی میگم سریع میگه تو لاغری درکم نمی کنی

دعا کن اگه عمل کرد مشکلی براش پیش نیاد