یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفته بودم بهداشت بعد قرار بود واکسن کرونا بزنم و ...
منتظر بودم بهم بگه برم کدوم اتاد یه خانومی بود که خیلیییی بد اخلاق بود وقتی دیدمش هی تو دلم میگفتم خداکنه من پیش این نرم 😐😂 از شانسم دقیقا گفت برو همون دکتر
این خانم به همه چی میخورد شغلش باشه به غیر از دکتر خلاصه خوش اخلاق باش
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲
من با زندگی شخصی کسی کاری ندارم. مثلا اگه همسایه ام یا فامیلم دکتر باشه واسم مهم نیست چکار می کنه. ولی اگه دوستم باشه انتظار دارم شبیه خودم باشه. یا اگه پزشکم باشه باز انتظاراتم فرق می کنه. مثلا اگه متوجه بشم دقتش کمه و سر به هواست و این چیزا یا اخلاقش خوب نیست واسه درمانم یه نفر دیگه رو انتخاب می کنم.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
کلا بگین تصوراتتون از یه خانم ک پزشک هست چیه نوع پوشش و رفتار و کلام و ....
به نظر من خیلی ارایش نداشته باشه حداقل سر کارش
و قوانین رو رعایت کنه حالا میخواد سر کارش باشه یا هر جای دیگه
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲
ربطش اینه ک شمایی ک پزشکی انسانی .پس پزشک. بودنت نمیتونه جلوی رفتن ب جایی رو بگیره.میتونی رفت و امد کنی حرف بزنی معاشرت کنی..شما زحمت کشیدین ب اینجا رسیدین ک واسه خودتون کسی بشید ن اینکه شغلتون شمارو از کارهایی منع کنه
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من
ربطش اینه ک شمایی ک پزشکی انسانی .پس پزشک. بودنت نمیتونه جلوی رفتن ب جایی رو بگیره.میتونی رفت و امد ...
حالا اینو گفتی یچیزم بگم
من انقدری ک با بقیه خاکی بودم بقیه دارن سو استفاده میکنن
میخام یگم قیافه بگیرم😄
طرف(فامیل نزدیک) اومده از من سوال میپرسه برا این مشکلم چیکار کنم بعد ک من جواب میدم کلی براش توضیح میدم در ادامه میگه نه من رفتم یه دکتر خوب گفت فلان کارو بکن🤦♀️