2777
2789

سلام.خانما بچم ۸ ماهشه مشکلی هم نداره خدارو شکر ولی هرکاری میکنم نمیشینه.گریه میکنه و سر میخوره دراز میکشه هرکاری میکنم فایده نداره.کیا مثل منن یا قبلا اینجوری بودن .چیکار کردین بچتون خوب شد نشست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موضوع به این مهمی رو چرا اینجا میپرسی؟ نشستن زوری نیست.حتما پیش متخصص کودکان ، مغز و اعصاب ببر. و پشت گوش ننداز.

همین فردا اقدام کن. به توصیه های مامان هایی هم که اینجا هستن گوش نده.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم موضوع به این مهمی رو چرا اینجا میپرسی؟ نشستن زوری نیست.حتما پیش متخصص کودکان ، مغز و اعصاب ببر ...

خب آخه دکتر بردم گفت خودتون کمکش کنید بشینه مشکلی نداره

خب آخه دکتر بردم گفت خودتون کمکش کنید بشینه مشکلی نداره

شهرتون کاردرمانی داره؟ 

پیش یه کاردرمان ببر.

یا متخصص.

نشستن  با کمک هم نداره؟؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
شهرتون کاردرمانی داره؟  پیش یه کاردرمان ببر. یا متخصص. نشستن  با کمک هم نداره؟؟؟

میزارم رو صندلی غذا ولی جلوشو هول میده سر میخوره .خودم میگیرم جیق میزنه.البته وقتی حواسش پرت باشه میشینه